Spirekassen

spirekassen

kurset hvor dine visioner kan vokse

Ifølge en Gallup undersøgelse drømmer hver fjerde dansker om at leve en markant anderledes tilværelse.

Men det er langt fra så mange, der tager styringen og gør noget for at komme til at leve det liv, de drømmer om – privat og professionelt.


Årsagerne kan være mange, og nogle planer kan virke så urealistiske at gennemføre, at man kan have svært ved at se hvordan projektet

kan blive en succes.


Men spørger du de to erfarne projektledere Pia Ryding og Malene Wilken, kan alt lade sig gøre! Under kurset vil de gøre dig klogere på,

hvordan du kommer i gang med at realisere dine mål. Samtidig vil de give dig modet til at tage det første skridt fra tanke til handling.


Du kan forvente at blive skarpere på

  • Hvorfor det er svært at gøre noget andet end det man plejer
  • Hvorfor det er vigtigt at have en plan

  • Hvad du ville gøre, hvis du havde mulighed for at gøre lige, hvad du vil


Måske skal du lære noget nyt for at komme i mål, skaffe nogle penge for at kunne realisere planerne, eller finde et team, for at det kan lykkes. Mulighederne er mange, men det handler om at fylde dit arbejdsliv, med det der giver mest værdi for dig, så det er bare at komme i gang.
Når du først har taget beslutningen, er en ting sikkert: du lærer noget nyt og spændende, og du fortryder det sandsynligvis ikke.


Kurset giver dig også

  • Motivation til at gøre dine visioner til virkelighed

  • Indblik i projektets processer

  • Planlægningsværktøjer, der sikrer at du kommer godt i mål


Med udgangspunkt i deres egne erfaringer, konkrete eksempler fra virkeligheden, og ved hjælp af projektlederværktøjer, viser Malene og Pia, hvordan store projekter i realiteten består af en række håndterbare delprojekter, og hjælper dig med at komme i gang.

Undervisere

Pia Ryding er en erfaren projektleder, der blandt andet været ansvarlig for implementeringen af GDPR og PCI DSS. Hun har gennem en årrække udviklet og afholdt kurser og konferencer.

Igennem sit liv har hun, både i privat og fagligt-regi, realiseret sine mål og drømme. Pia er forfatter til flere anmelderroste bøger og artikler. Læs mere her.

Malene Wilken er projektleder, iværksætter og en inspirerende foredragsholder, der siden 2011 har motiveret både enkeltpersoner, arbejdsgrupper og virksomheder til at gøre deres visioner til virkelighed. Malene har en enestående og enkel tilgang til livet. Hun er forfatter til flere anmelderroste bøger, og har skrevet et hav af artikler, blandt andet for Aller Media. Læs mere her.

Undervisningen foregår seks mandage kl. 17.00 - 20.30

hos MBK Kursuslokaler, Pilestræde 61, 1112 København KKursusdatoer 2021:

meldes ud når det igen er sikkert at mødesVi gemmer kun de oplysninger der er nødvendige i forbindelse med afholdelsen af kurset, og hverken sælger eller videregiver dine oplysninger.

Pris og tilmelding


Kursus inklusive forplejning koster 4.995


Tilmeld dig kurset ved at udfylde formularen.