Referencer mm

Min mission er at inspirere andre til at gøre deres drømme til virkelighed.

I 2003 besluttede jeg mig for at gøre en uopnåelig drøm til virkelighed. Da beslutningen var taget, viste det sig hurtigt, at drømmen var ret let at gøre til virkelighed.

Det undrede mig, og jeg besluttede mig for at undersøge, hvad andres uopnåelige drømme var.

Gæt hvad jeg ret hurtigt fandt ud af...


Jeg trådte mine barnesko i Danmarks Radios Pigekor, og har været vant til at stå på en scene, siden jeg var 11 år.


Siden 2011 har jeg inspireret andre til at gøre deres drømme til virkelighed, og har ved flere lejligheder bevist, at man sagtens kan komme godt i mål, med opgaver man ikke har erfaring med at løse.


Jeg er uddannet kontorassistent, har styr på både den praktiske og den teoretiske side af projektrealisering, er certificeret projektleder, har erfaring med indlæsning af lydbøger, og er i gang med at tage en master i Historiefortælling.

Malene Wilkens formidlingsevne er helt i verdensklasse

Bjørn Brenneke, MBK - Danmarks bedst evaluerede kursusvirksomhed


Jeg hørte Malenes foredrag og blev meget inspireret – det rørte noget i mig, der hvor jeg mener, det vigtigste en foredragsholder skal – nemlig at man selv reflektere.

I dette tilfælde til at stille spørgsmålet: “hvad er min drøm” og næste: “hvad holder mig tilbage for at udleve denne?"

Mette Fisker, ConferenceCare


Malene Wilken har en enestående og enkel tilgang, til fortællingen om at forfølge sine drømme.

Hun kan på et par timer, få selv den største udfordring til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere.

Alt sammen pakket ind i en forfriskende og jordnær personlighed, der gør at vi alle kan følge med, og derigennem inspirerer hun og udfordre publikum til, at tage springet om at gøre drømmen til virkelighed.

Martin B. Lauritsen, Kalto


Malene Wilken bidrog med et rigtig spændende foredrag om Flod- og kanalsejlads og dét at sejle gennem Europa, på vores feriemesse Ferie-Fritid 2016.

(...) Foredraget var utrolig populært blandt vores gæster og det trak fuldt hus på foredragsscenen.

Malene Wilken formår at formidle sine oplevelser og fortællinger på en utrolig spændende og levende måde, så tilhørerne automatisk bliver trukket ind i hendes rejse-univers.

Vi har været rigtig glade for at have Malene Wilken med som foredragsholder på vores feriemesse og kan kun give vores anbefaling af Malene Wilken videre til andre, der ønsker at give deres gæster en god fortæller-oplevelse.

Iben Malling, Odense Congress Center


ICS brugte Malene til vor Nytårskur 2016 for at give vore kunder lidt at tænke over og forsøge sætte mål og drømme på plads for 2016 og måden at opnå dem.

En opgave, der lykkedes på de 15 minutter Malene havde til rådighed. Kort, præcist og klart med små overraskelser undervejs. Sådan skal det gøres!

Per Ankaer, International Conference Services


Tak for et inspirerende foredrag. Det ‘frie valg’, der ligger for os til at sætte fra havn med ‘projekter’, og hvordan begrænsninger overvindes, fortælles på en god og lavpraktisk måde. Drømme kan blive til virkelighed.

Ebbe Dalgaard Nielsen, JCI


Vi har haft fornøjelsen af at lytte til Malenes beretning om familiens sørejse til et eftermiddags arrangement for vores ansatte.

Det var et levende foredrag med gode billeder og inspirerende ord, som gav stof til eftertanke.

Spørgerunden efter foredraget var også interessant, der er bestemt mange facetter at spørge ind til, når det gælder om at gøre drømme til virkelighed.

Personalekonsulent Sidse Smedegaard, HR & Kvalitet, Region Hovedstaden


Læn dig tilbage og tag med til Middelhavet.

Det var, hvad halvdelen af medlemmerne i Hobro Sejlklub valgte at gøre en januar aften, hvor Malene Wilken kom forbi, og i sit medrivende foredrag fortalte om familiens to år lange rejse til Middelhavet via Atlanterhavet og retur gennem Europas floder.

Hun har en behagelig og levende fortællestil, der bevirker, at hun fastholder interessen for de mange oplevelser, men også besværligheder, som familien kom ud for på rejsen.

Nordjyder er ikke kendt for at smide om sig med roser, så når vi gør det, er det fortjent.

Jan Grumstrup, Hobro Sejlklub


Jeg kan varmt anbefale, at høre et af Malenes foredrag – inspirerende oplevelse og glimrende appetitvækker til at fordybe sig i bøgerne! Man blir´ varm og glad!

Helle Mortensen, Psykoterapeut MPF


Malene Wilken leverede et underholdende, medrivende og hyggeligt lysbilledforedrag på Holbæk Bibliotek.

De omkring hundrede publikummer var med om bord hele vejen, var med til at tilrettelægge og planlægge turen, oplevede genvordighederne med havet i Biscayen, holdt jul i Portugal, så delfiner og andre havdyr rundt om det gode skib ”Æfnityr” og nød de smukke middelhavslande og – byer fra søsiden.

Og som vi kunne forstå, et to år langt eventyr med små børn, der trods besværlighederne og afsavnene har rystet den lille familie tættere sammen.Et meget engageret og inspirerende foredrag, som varmt kan anbefales.

Virkelig spændende foredrag, tak for det!

Jan Holmberg, Bibliotikar


Når jeg læser Malene Wilkens bøger: “Skibet er ladet med eventyr” og “Sluserne åbner for nye eventyr” er jeg godt underholdt og udfordret, næsten som havde jeg selv været med, som gast på Æfnityr.

Bøgerne er spækket med sejlertekniske detaljer. Man kunne let forledes til at tro, at læsningen er for “feinschmeckere” udi langturssejlads!

Men jeg er ikke sejler! Af og til på dybt vand – ja, men ikke som sejler!

Alligevel er bøgerne fængende, fordi Malene skildrer og fortæller medrivende om det levede liv, familielivet som det udfolder sig ombord og på land gennem 2 1/2 år. Om tanker, overvejelser, nye valg, beslutninger der skal træffes, opdragelse, partid, samhørighed, fællesskab, nærhed og alenetid, om åben himmel, frihed og storslået natur som en selvfølgelighed, blandet med afsavn og længsel efter dem derhjemme.

Malenes skrivekunst er ligefrem og ærlig, og jeg mærker hele vejen et ægte menneske bag linjerne. En oprigtig vilje til og intention om, at leve drømmen og eventyret hver dag, – “når bølgerne går højt og når der er blikstille” – reelt og metaforisk forstået.

Læs bøgerne og lad dig inspirere til selv at finde din passion, gøre ide til virkelighed – der er så mange andre måder end lige langturssejlads, men ingredienserne i opskriften til at udleve sin drøm – er de samme!

Helle Mortensen, Psykoterapeut MPF


Rigtig godt foredrag med mange flotte billeder. Det var spændende at høre om nogen, der tør hoppe ud ad boksen, også selvom jeg aldrig selv kunne finde på at tage ud og sejle (for jeg bliver søsyg).

Anonym


Øvrige referencer:

AOF – FOF - Middelfart Bibliotek - Husum Bibliotek - Ølstykke Bibliotek - Bornholms Biblioteker - Hvidovre Bibliotek -Tinghøjs Boghandel - OK klubben på Frederiksberg - Statens Serum Institut - Region Hovedstaden - Hørby Bådelaug -Korsør Sejlklub, Århus Sejlklub

Du er velkommen til at ringe til mig på

+45 23 48 65 58.

Du kan også  skrive en besked i kontaktfeltet.

 
 
 
 

Kom ind i kampen!

Forureningen af verdenshavene skal stoppes!

Derfor støtter jeg den danske organisation Plastic Change.


CVR nr. 34850712 Bank: reg: 6695 Konto: 1002843141

Strandmøllevej 249 4300 Holbæk + 45 23 48 65 58  post@malenewilken.dk